De ce e bine sa mergi la un vindecator spiritual energetic

Toata lumea știe ce e o boală, o afecțiune, o durere. Se mai ia o idee de la doctor, dacă are bunăvoința să explice, o idee de la TV și internet sau din cultura generală pe care fiecare dintre noi am dezvoltat-o, din mediul școlar, etc. Dar câți cunosc cauza bolii, sau cum s-a ajuns în acel punct în care, uimiți, întrebăm: “de ce mie, de ce eu?”, “Ce am facut eu să…” etc

Cauzele pot fi multiple, nu sunt asemănătoare, ele diferă de la individ la individ și tocmai de aceea nu voi aborda prea amănunțit acest lucru aici. Detaliul se va analiza la fiecare persoană în parte.

Din cauza surmenajului, stresului, etc. focalizarea atenției se face greșit, se are în vedere mai mult grija de a avea griji uitând de adevăratele îndatoriri. O boală ce se fixează în corpul fizic va parcurge mai întâi celelalte învelișuri ale corpului fizic. Boala poate fi de natură interioară sau exterioară. Cea interioară este generată de karmă, destin, vine o dată cu spiritul, la întrupare. Și cea exterioară care prin generarea anumitor frecvențe electro-biomagnetice sunt atrase și încet-încet perforează câmpul “vital”, instalându-se “boala”.

Nu vom vorbi despre bolile karmice deoarece e un domeniu foarte vast. Atunci când respectăm o credință și disciplină mentală și spirituală, nu doar că nu vom atrage lucruri rele dar vom dizolva și bolile karmice, căci mintea are puterea de a face și desface.

Primul lucru de care ar trebui să avem grijă e atitudinea pe care o avem fața de noi inșine și mediul înconjurător. Gândirea poate fi un magnet dar și un canalizator. Vorbele frumoase nu sunt de ajuns dacă gândirea e în contradicție. Bun. Voi explica printr-o metodă mai plastică, pur ortodoxă. Un mare Sfânt explica învațăcelului cum a văzut el un diavol trântind un om la pământ, chiar dacă acesta era mare și zdravăn. Învațăcelul s-a mirat: “Chiar poate diavolul să te trântească?” “Da”, a răspuns Sfântul. Concluzia: durerea trântește omul la pământ? Oare câți ați spus: “m-a trântit boala, m-a doborat durerea, stresul, etc?” Sfinții Părinți consideră că bolile se trag din păcate, iar păcatele sunt influențate de diavol (spirite negative).  Privind în ansamblu, nu boala sau stresul te trântesc, ci atitudinea pe care o ai în gândire fiindcă prin ea atragi binecuvântarea lui Dumnezeu. Și tot cu ea atragi răutatea spiritelor primitive.

Dar ce vom face dacă am picat în această situație, cum putem scapa de boală?

Metoda nu o voi descrie ci doar o predau. În toate și tot Dumnezeu vindecă.