Acasa

 cropped-biomasajenergeticc.png

Biomasajul energetic specific pentru restabilirea sănătăţii are ca ţintă şi acţiune în principal deblocarea punctelor bioenergetice, eliminarea blocajelor din câmpul vital, mental si fizic. Prin el se face curăţarea meridianului principal ce se află pe direcţia coloanei vertebrale şi se elimină toate impurităţile energetice ce formează boala, afecţiunea sau care provoacă deteriorarea sistemului nervos, ajutând corpul omului să îşi activeze capacităţile de vindecare proprii.

Tehnica e complexă si se dovedeşte foarte utilă pentru cel care o primeste – relatările pacienţilor cărora li s-a aplicat tratamentul prin biomasaj energetic, regenerându-şi sănătatea într-un grad uneori nesperat, sunt grăitoare. Nu voi enumera afecţiunile ce pot fi tratate prin acestă metodă pentru ca ele sunt foarte multe. Timpul necesar unei şedinţe diferă de la caz la caz, în funcţie de gravitatea şi vechimea afecţiunii sau bolii. O sedintă poate dura 15 minute, dar poate lua chiar şi 60 de minute, după caz.

Masajul (contactul cu corpul omului) este probabil practica cea mai veche a lumii, când vorbim despre tratarea afecţiunilor. Contribuţia lui adusă sănătăţii este încă “adevarată”, reală. Un masaj bun detensionează, relaxează, restabileşte fluxul sanguin sau limfatic etc. Un masaj făcut pentru restablirea sănătătii este diferit ca scop, nu urmăreşte aceleaşi puncte de mai sus, dar totuşi le produce, ca efecte colaterale.


 Regenerarea sănătăţii umane

Este convingerea mea, în urma a ani de experiența și studiu al corpurilor bioenergetice ale omului, că orice se poate regenera, în ceea ce privește sănătatea umană. Excepțiile sunt puține și specifice. Cele două domenii care se ocupă cu restabilirea sănătătii, medicina occidentală și medicina de tip oriental, numită acum “alternativă” sau “complementară”, aduc ambele puncte de vedere, informații și metode de valoare în diagnosticarea, tratarea și vindecarea unui om. Metodele sunt multe și din ceea ce am tratat și studiat, am observat că nu există o singură metodă care să fie “cea mai bună”.

În activitatea mea de Regenerare a sănătății umane am urmat disciplina spirituală creștină și orientală și am realizat în mod practic o foarte strânsă legatură între spirit, minte și corp.  Consider că este esențial să fie luați în calcul toți acești factori pentru a înfăptui Regenerarea sănătății.


De ce e bine sa mergi la un vindecator spiritual energetic

Toata lumea știe ce e o boală, o afecțiune, o durere. Se mai ia o idee de la doctor, dacă are bunăvoința să explice, o idee de la TV și internet sau din cultura generală pe care fiecare dintre noi am dezvoltat-o, din mediul școlar, etc. Dar câți cunosc cauza bolii, sau cum s-a ajuns în acel punct în care, uimiți, întrebăm: “de ce mie, de ce eu?”, “Ce am facut eu să…” etc  mai mult…