Campul vital

Campul vital este campul trupului fizic dar nu numai al trupului ci si al plantei, al pietrei, al  insectelor, al intregului regn mineral, vegetal si animal. Toti cei care apartin acestei planete il au, si planeta insasi il are. La nivelul planetei, este cunoscut drept atmosfera. Pa alta planeta, de exemplu pe Marte, exista un camp similar atmosferic, dar totusi diferit de cel terestru. Tocmai din cauza aceasta nu putem trai intr-un alt mediu in afara de planeta noastra sau putem doar cu ajutorul unui constum special de protectie.

Pentru om, campul vital este exact acest lucru un costum special de protectie impotriva radiatiilor, inteferentelor energetice, a virusurilor etc. El mai are si o functie de regenerare, adica ajuta la refacerea sau vindecarea anumitor dezechilibre energetice sau boli.

El scade in intensitate si dimensiune atunci cand este supus abuzurilor si creste atunci cand avem o alimentatie corespunzatoare, cand practicam un sport, facem plimbari in aer liber, traim intr-un mediu curat, lipsit de factori poluanti (si fizici, si psihici).

Este important de constientizat faptul ca zonele de munte dezvolta foarte bine campul vital. Aceasta dezvoltare se reflecta in sistemul osos al celor care traiesc la munte, care sunt mai “ciolanosi”, au o structura osoasa foarte puternica.

Cei care percep campurile organismului stiu ca la nivelul acestui camp se vad afectiunile crpului, organele bolnave, etc deoarece acest camp umple fiecare coltisor din organismul nostru. O imagine potrivita ar fi aceea a corpului nostru ca fiind o galeata cu pamant, iar campul vital, apa turnata peste acest pamant, care il permeaza in intregime.

Culoarea campului vital este un alb laptos in cazul normal, care ii este culoarea de baza. El poate avea si alte culori, desi sunt unii ocultisti care spun ca nu. Din experienta mea, am observat ca un camp sanatos si in acelasi timp extrem de bine dezvoltat devine translucid cu nuante de turcoaz deschis sau liliachiu. In general, el se afla in intreg organismul nostru si are o medie de radiere cam de 10 cm distanta de corp in medie. In unele cazuri, el poate fi chiar inexistent si in altele se poate intinde pana la 50-60 cm de corp.

(Visited 77 times, 1 visits today)