Campul mental

Campul mental nu este acelasi lucru cu corpul mental si ele nu trebuie confundate. Campul mental e un camp ce se afla doar in jurul capului, generat de creier, fiind propriu-zis campul bioenergetic al creierului.

Culoarea lui de baza este violet deschis. El isi poate schimba culoarea datorita in functie de procesele de gandire dar si datorita unor influente externe. In ceea ce priveste dimensiunea lui, daca vorbim de extreme, la unele persoane poate fi foarte mare, cuprinzand tot corpul, iar la altele, poate fi aproape inexistent, palpaind slab.

Soarele vine mult in ajutorul campului mental. Energia solara il curata si il dezvolta, iar marea, in aproape aceeasi masura, contribuie la regenerarea lui, astfel incat combinatia de mare si soare e perfecta pentru campul mental, fiindu-i cel mai bun “remediu natural”. Daca se adauga si relaxarea sau meditatia, multe dezechilibre psihice se pot reechilibra foarte bine.

Actiunile voluntare care il ajuta sunt cele pozitive, moralitatea inalta, gandirea serioasa, studiul. Nu cred ca e o surpriza daca voi spune ca ceea ce il deterioreaza cel mai mult sunt vitrinele si televizorul. Tot ceea ce inseamna lenea mintii, gandirea negativa, pesimismul, afecteaza campul mental si il deterioreaza. Este esential ca omul sa isi mentina acest camp in parametri, deoarece el joaca un rol decisiv in crearea sau dizolvarea afectiunilor.

(Visited 82 times, 1 visits today)